Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هادی امیدوار پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه بیان داشت: مهمترین وظیفه پلیس امنیت ترافیکی است که بر این اساس چهار هدف کلی در بحث ارائه خدمات پیش بینی کرده‌ایم.

وی افزود: اولین خدمت پلیس مدیریت و ایمنی ترافیک است تا ترافیک با شکل مناسبی در جریان باشد.

رئیس پلیس راه کشور گفت: دومین خدمت ما تسهیل در عبور و مرور است که این تردد می‌تواند درون شهری یا برون شهری باشد لذا این عبور و مرور باید سهل و آسان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوار تصریح کرد: خدمت سوم که بسیار مهم و اصلی ترین هدف پلیس است، کاهش تصادفات می‌باشد لذا سالانه حدود ۱۷ هزار انسان در جاده‌ها و شهرها بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند که علاوه بر هزینه‌های روحی روانی هزینه‌های درمانی هم به دنبال آن می‌آید که بسیار بالا است لذا مدیریت حوادث و کاهش آن موجب می‌شود از بسیاری از این هزینه‌ها جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه چهارمین وظیفه پلیس، ارائه خدماتی از جمله پلاک گذاری و … است، یادآور شد: در تمامی این برنامه‌ها رویکرد پلیس به سمت هوشمندسازی رفته است از جمله سامانه‌های در حوزه ترافیک سامانه‌های هوشمند ثبت پلاک و … است.

در محدودیت‌های کرونایی فقط یک درصد اعمال قانون داشتیم

رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه در سال ۹۹ بین ۳۰ تا ۳۵ درصد توان پلیس به سمت محدودیت‌های ترافیکی رفت، افزود: در ابتدای شیوع کرونا شاهد کاهش ۷۰ درصدی تصادفات بودیم که این محدودیت‌ها در پنج مرحله و در فواصل مختلف اعمال شد که شامل نوار ساحلی شمالی، نوار ساحلی جنوبی، شهرهای مسافرپذیر مثل مشهد اصفهان و دو جزیره کیش و قشم بوده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی مهار کرونا همین همراهی مردم است، گفت: از همراهی مردم در اجرای محدودیت‌ها تشکر می‌کنم؛ ما هر جا که محدودیت‌هایی در نظر گرفته شد فقط یک درصد اعلام قانون انجام دادیم و در بقیه موارد تذکر داده‌ایم.

وی با بیان اینکه عامل انسانی، راه‌ها و جاده‌ها در تلفات جاده‌ای نقش دارند بیان داشت: حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد تصادفات ناشی از خطای انسانی است.

وی افزود: امسال به دلیل شیوع کرونا حضور پلیس در مبادی شهری متمرکز تر بوده است ضمن اینکه در حال‌حاضر رفتار ترافیکی رانندگان تغییر کرده و بیشتر به سمت جاده‌های فرعی و حاشیه رفته است که خود یکی از دلایل کاهش تصادفات می‌باشد.

امیدوار گفت: در حال حاضر ترافیک در کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته و ۱.۵ میلیون تردد بین شهری و ۱.۵ میلیون تردد خودرو کمتر شده است.

وی یادآور شد: تقریباً غالب مردم مقررات را رعایت می‌کنند اما شاهد هستیم که فراوانی حوادث ترافیکی در کشور کمتر شده ولی شدت حوادث بیشتر شده است.

رئیس پلیس راه کشور گفت: شش تخلف حادثه ساز از جمله سرعت غیرمجاز، سبقت غیر مجاز، انحراف یا تجاوز به چپ، نقص فنی وسیله نقلیه، عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط سرنشینان و استفاده از تلفن همراه حین رانندگی ۸۰ درصد از علل تصادفات هستند که پلیس بدون اغماض با این تخلفات برخورد خواهد کرد.

وی در ادامه گفت: تمامی مبالغ جریمه به خزانه دولت واریز می‌شود؛ ۶۰ درصد از جرایم تخلفات رانندگی در درون شهرها به حساب شهرداری‌ها و ۴۰ درصد از مبلغ جریمه تخلفات جاده‌ای به حساب راهداری و حمل و نقل جاده‌ای واریز خواهد شد که باید در جهت ایمنی جاده‌ها و راه‌ها هزینه شود و ۲۰ درصد جرایم هم به حساب صندوق تأمین خسارت بیمه واریز می‌شود.

امیدوار اظهار داشت: استان کرمان مسیر اصلی ترانزیت کالا می‌باشد ضمن اینکه محل حضور زائران شهید قاسم سلیمانی و کاروان‌های راهیان نور نیز است به همین دلیل از نظر زیر ساختی نیاز است که به آن توجه ویژه‌ای شود.

کد خبر 5152551

منبع: مهر

کلیدواژه: هادی امیدوار تخلفات رانندگی جاده فرماندهی انتظامی کرمان پلیس راه کشور ویروس کرونا زلزله کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا سی سخت خطبه های نماز جمعه بوشهر شهرکرد اردبیل شهرستان کرج زمین لرزه مشهد بارش برف محدودیت ها جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با پنج درصد کاهش روبه‌رو بودیم؛ آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نیز کاهش سه درصدی نسبت به سال قبل داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا پرنده امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تاکید بر اینکه در جمع کسانی هستیم که نجات بخش جان انسان‌ها هستند، اظهار کرد : جنس همه ما کار کردن برای همنوعان خود آن هم با جان و دل است.

وی با تقدیر از مدیریت شهر کلان‌شهر اصفهان در شکل دادن تشکیلات HSE که پیشرو بوده‌اند، افزود: در کشور ۸۰۰ بازرس کار و یک میلیون و ۳۵۰ هزار کارگاه داریم، سالانه ۴۰۰ هزار مورد بازرسی در این کارگاه‌ها انجام شده است، اما تعداد بازرسان کفایت این تعداد کارگاه‌ها را نمی‌کند.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه با تقسیم‌بندی، کارگاه‌های پرخطر را در اولویت قرار دادیم، گفت: سال گذشته ۷۵۶۰ حادثه در سطح کشور در کارگاه‌ها رخ داده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۵ درصد کاهش روبه‌رو بودیم.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد فوتی‌ها در کشور به بخش ساختمان اختصاص دارد، آمار حوادث منجر به فوت در استان اصفهان نسبت به سال گذشته با کاهش سه درصدی روبه‌رو بوده است.

پرنده با بیان اینکه شهرداری‌ها می‌توانند به ما در اعلام مردم موارد کارگاه‌های غیر ایمن کمک کند، یادآور شد: سال ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی سند ۱۵۵ مقاوله نامه سازمان بین‌المللی کار را در بخش ایمنی و بهداشتی شغلی پذیرفت، بر اساس آن وظیفه هر وزارتخانه پیش‌بینی شده است و در این راستا کمیته راهبردی آن در وزارت کار شکل گرفته است.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: قرار است آمار کل حوادث در کشور چه مشمول قانون کار و چه غیره و وضعیت بیماری‌های شغلی در کشور و اینکه کارگران معدن دچار چه بیماری می‌شوند، تهیه شود؛ ما به دنبال آمار سازی نیستیم بلکه می‌خواهیم از نتایج آماری برای سیاست گذاری در راستای پیشگیری از حوادث و بیماری شغلی استفاده کنیم.

پرنده ادامه داد: می‌طلبد پیمانکاران مرتبط با حوزه شهری صلاحیت ایمنی را از وزارت کار داشته باشند برای ایمنی کارگران کمیته حفاظت تشکیل شود.

وی تصریح کرد: در راستای مکانیزه شدن حمل زباله و خدمات شهری با هدف کاهش فوتی‌ها در بخش کارگران خدمات شهری تحولی ایجاد شود، به طور قطع ایمنی و ارتقای شاخص‌های آن هزینه دارد.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارتقای ایمنی راز موفقیت ما است؛ در این راستا همه شهرها یک متخصص و مسئول ایمنی داشته باشند و البته این حوزه تقویت شوند.

پرنده با تاکید بر اینکه نگاه ایمن در همه جامعه رسوخ یابد و شهرداری‌ها هم دیدشان ایمن باشد، تصریح کرد: به معاون وزیر کشور پیشنهاد کردیم در پروژه‌های شهری که به بخش خصوصی واگذار می‌شود، هزینه ایمنی دیده شود.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها بخشی را ایجاد کنند از نیروهای خود بخواهد نواقص غیر ایمن را در شهر به شهرداری اعلام کنند و در ازای آن جایزه هم بدهند، البته قبل از آن نیروها با مصادیق غیر ایمن آشنا شوند که با توجه به ظرفیت استان اصفهان و داشتن ۲۵۰۰ کمیته حفاظت و ایمنی می‌توان از آن بهره برد.

کد خبر 750103

دیگر خبرها

  • بارش باران و احتمال ریزش سنگ در جاده چالوس
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه رانندگان احتیاط کنند
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد